Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.
M jak miłość to opowieść o trzypokoleniowej(dziś już czteropokoleniowej) rodzinie Mostowiaków, ich codziennym życiu, problemach, zmaganiach z przeciwnościami losu, sukcesach i porażkach.
Ostatnio, czytając wiadomości na wp.pl trafiłam na taki news: Rozpad u rodziny Mostowiaków. Wzorowy mąż Lucjan Mostowiak pokłóci się z żoną i wyjedzie do Warszawy.. Jak to przeczytałam to oniemiałam. Do tej pory seniorzy rodu byli wzorcową rodziną. Moja Babcia przepada za nimi i powtarza mi, że powinnam brać z nich przykład.. a tu proszę
No nie mów.. ja go właśnie wybrałam na swego ulubionego bohatera.. Jeśli jednak postąpi w ten sposób, to chyba znowu będę musiała sobie szukać innego ulubieńca
E tam... Plotki i tyle Nie chce mi się w to wierzyć jakoś... Albo obrażę się na scenarzystke.. Jak tak można robić z bohaterem.. z Luckiem?! :p To zupełnie nie w jego stylu przecież.. Przykładny mąż i ojciec, głowa rodziny?.. Nie uwierzę póki nie zobaczę.. :p
oo proszę.. już się stało. Ale tym razem kobieta zawiniła. W końcu bardzo go obraziła, a wiadomo, że faceci do pewnego czasu przyjmują nasze gadanie spokojnie, a później to już jest dla nich za dużo.. Mimo wszystko trzymam kciuki za tą rodzinkę. Myślę, że Lucek wróci, bo kocha swoją żonę nad życie, tylko musi trochę ochłonąć..
Chyba jednak wróci, bo juz powoli wymięka.. Tęskni za żoną i spokojną Grabiną. Ale mi się chciało śmiać jak z tym swoim sąsiadem poszli na miasto i balowali.. zachowywali się jak dzieci