Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

Za co kochacie Barwy szczęścia? online

Opowieść o poszukiwaniu szczęścia. Tego szczęścia szuka zarówno młode pokolenie, które próbuje wybrać własną życiową drogę, jak i ich rodzice, którzy muszą odnaleźć się w nowej rzeczywistości.

Za co kochacie Barwy szczęścia?

Postprzez Mfanka » 24 sty 2011, o 10:09

Uwielbiam Barwy szczęścia. To mój drugi ukochany serial. Podoba mi się w nim to, że wiele poruszanych wątków jest takich bardzo życiowych np. historia Oksany pracowitej Ukrainki, która to zmaga się z ciężką chorobą synka, uleczalną lecz wymagającą kosztownego leczenia. Podoba mi się również program Barwy życia, opowiadający historie z życia wzięte. NIe oglądałam od początku Barw Szczęścia (sąsiadka namówiła mnie na oglądanie tego serialu), czego trochę żałuję..
Mfanka

Re: Za co kochacie Barwy szczęścia?

Postprzez Marlena » 24 sty 2011, o 20:23

A ja nie kocham.. :P
Owszem, idzie pooglądać, zawsze to lepsze niż mecze, ale wolę M jak miłość :P
Marlena

Postprzez Moniaa » 24 sty 2011, o 21:23

Chyba za to szczęście, które nam daje ;) Jak mam zły dzień to pociesza mnie fakt, że inni mają gorzej (jak Ci w serialu) ;) Tak na poważnie.. życiowy serial, choć ilość dramatów jest dość duża i czasem łapię przez ten serial małego dołka.
I okazuje się, że szczęście ma różne barwy..
Moniaa

Postprzez Kathy » 26 sty 2011, o 02:36

Oglądam dużo seriali, ale najbardziej lubię BS. Chyba głównie dlatego, że jest tu wielu bohaterów i dzieje się jakaś akcja - jeśli akurat jedni mają spokój, przyglądamy się problemom innych i tak dalej - niby tak wygląda fabuła wszystkich seriali, ale w momencie kiedy akcja skupia się na jednej czy dwóch rodzinach, zaczynam mieć wrażenie że wszystkie możliwe nieszczęścia spadają na nich jedno po drugim (co zdarza się w normalnym życiu) a potem nagle los się odwraca i spotyka ich niewiarygodne szczęście - wygrana na loterii, duży spadek czy spektakularny sukces firmy zrobionej z niczego (to sie już w życiu nie zdarza, tym prawdziwym).
Barwy szczęścia są prawdziwe, dlatego je lubię.
Kathy

Postprzez Black_Swan » 26 sty 2011, o 04:01

Jak dla mnie to wszystkie postacie w tych serialach są przesłodzone, idealne, bez charakteru, osobowości i w ogóle czegokolwiek. Mdli, obojętni, "przyjemni". Można sobie to pooglądać jedząc obiad, ale ileż można jeść to samo?
Z tego co oglądałam, wszystkie te seriale są nic nie warte. Barwy szczęścia pooglądałam pod przymusem - próbowałam się zarejestrować na filmwebie, ale nie wyszło - może to będzie się prowadzić dyskusję przyjemniej.
Jak na koszmar, którego się spodziewałam to powiem że rozczarowały mnie pozytywnie. Nie "kocham" Barw szczęścia, nie kocham żadnego serialu, ale ten przynajmniej DA się obejrzeć. Widziałam tylko 3-4 odcinki, ale to i tak więcej niż wytrzymałam ogladania jakiegokolwiek.
Pozostałe wyłączałam już po jednym - po 10 minutach!
I. was. perfect.
Black_Swan

Postprzez bettie87 » 26 sty 2011, o 18:55

Black_Swan napisał(a):Pozostałe wyłączałam już po jednym - po 10 minutach!

Jeśli nie jesteś Natalie Portman pod przykrywką, to obstawiam, że jesteś facetem :p
bettie87

Postprzez Kasiula » 30 sty 2011, o 12:29

hehhe, jakie spostrzeżenia, ciekawe czy trafne ;)
Kasiula

Powrót do Barwy szczęścia