Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

trudne tematy online

Serial komediowy, który żartobliwymi scenkami komentuje i puentuje problemy współczesnej rodziny.

trudne tematy

Postprzez Mfanka » 7 kwi 2011, o 09:22

Ostatnio czytałam wywiad z Karolakiem. Mówił między innymi o tym , że Rodzinka jest nie tylko lekką komedyjką, ale również porusza trudne tematy jak homoseksualizm itd. .. Po wczorajszym odcinku na miejscu gejów bym się jednak obraziła, omawianie tego tematu w komedii w taki sposób jest dla mnie samo przez się wyśmiewaniem..
Mfanka

Re: trudne tematy

Postprzez Moniaa » 8 kwi 2011, o 10:17

A użycie słowa "czarnuch"? ;) A swoją drogą jak to dzieci potrafią zamotać wszystko, aż strach czasem odpowiadać ;)
Moniaa

Postprzez Naomi1 » 12 kwi 2011, o 08:13

Mfanka napisał(a):Ostatnio czytałam wywiad z Karolakiem. Mówił między innymi o tym , że Rodzinka jest nie tylko lekką komedyjką, ale również porusza trudne tematy jak homoseksualizm itd. .. Po wczorajszym odcinku na miejscu gejów bym się jednak obraziła, omawianie tego tematu w komedii w taki sposób jest dla mnie samo przez się wyśmiewaniem..

Chyba nie masz dzieci.. trudno jest mówić niekiedy na poważnie zwłaszcza, gdy ma się chłopców..
Naomi1

Postprzez Moniaa » 22 kwi 2011, o 06:25

Naomi1 napisał(a):
Mfanka napisał(a):Ostatnio czytałam wywiad z Karolakiem. Mówił między innymi o tym , że Rodzinka jest nie tylko lekką komedyjką, ale również porusza trudne tematy jak homoseksualizm itd. .. Po wczorajszym odcinku na miejscu gejów bym się jednak obraziła, omawianie tego tematu w komedii w taki sposób jest dla mnie samo przez się wyśmiewaniem..

Chyba nie masz dzieci.. trudno jest mówić niekiedy na poważnie zwłaszcza, gdy ma się chłopców..

Spokojnie, nie miałam nic złe na myśli.. ;)
A jak się Wam podoba wytłumaczenie słowa "orgazm" przez Karolaka? :shock:
Moniaa

Postprzez bettie87 » 22 kwi 2011, o 13:23

a dla mnie te tłumaczenia to najsztuczniejsza część serialu...
a jeszcze te kreskówkowe przerywniki...wrrr..
bettie87

Postprzez Moniaa » 23 kwi 2011, o 16:01

Te kreskówkowe przerywniki tez mnie drażnią.. ciekawe czy w zagranicznej wersji też były i tak się tego trzymają..
Moniaa

Postprzez Mfanka » 24 kwi 2011, o 13:43

Nie wyobrażam sobie w ten sposób jak oni tłumaczyć dzieciom to i owo..
Mfanka

Postprzez Boby » 26 kwi 2012, o 13:23

Gdym miał na żywca ściągać i mówić swoim dzieciakom róbcie tak jak w tym serialu to bym chyba zwariował, przecież każdy jest inny i należy inaczej postępować a tym serialu zostały tylko przedstawione przykładowe zachowania i ich przypadkowe wypadkowe. Czyż nie tak?
[url]http://top-ogloszenia.net/Ogloszenia-Towarzyskie-15[/url]
Boby

Powrót do Rodzinka.pl