Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

Powtórki starych odcinków online

Serial opowiada o losach personelu i pacjentów szpitala w fikcyjnym podwarszawskim miasteczku Leśna Góra.

Powtórki starych odcinków

Postprzez Magic » 26 sty 2011, o 14:23

Od poniedziałku do piątku rano koło 7-8 lecą na 2 powtórki starych odcinków. Bardzo fajnie się je ogląda, bo wiele się w serialu pozmieniało, można to teraz z perspektywy czasu zobaczyć. Grała wtedy jeszcze Karolina, córka Brunona Walickiego . Ahh , kiedy to było ...
Magic

Re: Powtórki starych odcinków

Postprzez bettie87 » 26 sty 2011, o 18:59

Ech.. a człowiek w tym czasie w pracy musi siedzieć.. Zazdroszczę Ci Magic, że masz czas o tej porze na takie przyjemności ;)
Aczkolwiek ja jak bym miała wolne, to wolałabym się w końcu wyspać :D
bettie87

Postprzez Mfanka » 26 sty 2011, o 21:44

Jak patrzałam na te stare odcinki to serial wydawał mi się taki sztuczny, aktorzy chyba nie byli jeszcze wtedy zgrani.. ;) No nie wiem jakoś mi się to nie podobało.. poza parą Kuba z Zosią.. to był ładny wątek i podobała mi się ta para od początku
Mfanka

Postprzez Naomi1 » 29 sty 2011, o 15:10

A ja czasem sobie włączam na powtórki. Aż tak dobrze wszystkiego nie pamiętam, więc fajnie jest sobie przypomnieć..
Naomi1

Postprzez Kasiula » 30 sty 2011, o 11:55

Dokładnie, zwłaszcza te bardzo wczesne odcinki, przecież jeszcze Zybert był chirurgiem, Monika nie była lekarzem, i wiele innych sytuacji. I taka muzyczka była puszcza w tle, taka pełna grozy .
Kasiula

Postprzez Mfanka » 30 sty 2011, o 12:49

A właśnie co się stało z Moniką? zupełnie o niej zapomniałam.. jakoś musiałam przegapić z nią ostatnie odcinki.. Przyznam się, że kiedyś rzadko oglądałam Na dobre i na złe, obecnie zaciekawił mnie wątek Leny, więc oglądam :)
Mfanka

Postprzez alf » 27 mar 2011, o 13:57

TE stare odcinki były o niebo lepsze od obecnych. NO i super była obsada.
A teraz na tą rudą i Matyldę Damięcką nie da sie patrzeć!
Szkoda, ze powtórki lecą o tak wczesnej porze jak większość ludzi pracuje. Żeby chociaż powtórki wieczorem leciały to już by było dobrze.
alf

Postprzez Wankey » 31 mar 2011, o 19:41

Pierwsze 100 może 150 odcinków to była w większości "klasa światowa" którego nie powstydzili się by nawet Amerykanie.
Później najlepsi bohaterowie odeszli, wątki zaczęły się powtarzać a serial stał się zwykłą telenowelą.
Wankey

Postprzez Marlena » 1 kwi 2011, o 16:24

Wankey napisał(a):Pierwsze 100 może 150 odcinków to była w większości "klasa światowa" którego nie powstydzili się by nawet Amerykanie.
Później najlepsi bohaterowie odeszli, wątki zaczęły się powtarzać a serial stał się zwykłą telenowelą.

a to dlatego, że polskie seriale potrafią być tylko telenowelami.. ;)
dorównujemy swoimi serialami prawie brazylijskim.. ;)
PRAWIE
Marlena

Postprzez Vocare » 3 lut 2012, o 19:43

A nie wiecie może czy jest w planach wydanie serialu na płytach dvd? Chętnie bym kupiła

Ostatnio przesunięty w górę 3 lut 2012, o 19:43 przez: Anonymous.
Vocare

Powrót do Na dobre i na złe