Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

Oficjalny skład jury online

Talent - show, w którym wziąć udział będą mogli wszyscy, którzy śpiewają lub grają na czymkolwiek.
Regulamin działu
"Must be the music. Tylko muzyka", to nowy program telewizji Polsat, który poprowadzi Maciej Rock "Program Must be the music. Tylko muzyka" stawia na ludzi uzdolnionych muzycznie, którzy śpiewają lub grają na instrumencie. Stacja szuka zespołów pop, soul, rock, blues ,folk, metal, wokalistów, chórów, orkiestr, instrumentalistów i beatboxerów, czyli wszystkich, których fascynuje muzyka.

Uczestnicy programu mogą wystąpić z własną kompozycją lub coverem.
Program ma stawiać na nowoczesność i nowe media. "Must be the music. Tylko muzyka" to pierwszy talent show, w którym za pomocą Facebooka uczestnicy programu będą zarabiać pieniądze za wykonane utwory. To widz poprzez kliknięcie piosenki swojego ulubionego artysty, daje mu szansę nie tylko na sławę, ale również na wymierne korzyści finansowe.

Na profilu facebook.com/tylkomuzyka, do którego dostęp będą mieć nie tylko zalogowani użytkownicy, będzie można obejrzeć wszystkie występy uczestników, making off-y oraz różne ciekawostki.

Show powstanie na licencji słynnej amerykańskiej firmy Shine International, potentata na rynku mediów, należącej do Ruperta Murdocha.

Oficjalny skład jury

Postprzez bettie87 » 5 lut 2011, o 15:38

Kora, Elżbieta Zapendowska, Adam Sztaba i Wojciech "Łozo" Łozowski zasiądą w jury nowego show Polsatu "Must be the music. Tylko muzyka".

źródło:
http://wiadomosci.mediarun.pl/artykul/m ... 4,1,1.html

No i mamy oficjalne jury...
śmiać się czy płakać?
zwłaszcza nawiedzona kora...
bettie87

Re: Oficjalny skład jury

Postprzez Moniaa » 6 lut 2011, o 17:52

A kto to jest ten Łozowski?.. ta czwórka mnie nie przekonuje jakoś
Moniaa

Postprzez bettie87 » 11 lut 2011, o 18:56

Moniaa napisał(a):A kto to jest ten Łozowski?.. ta czwórka mnie nie przekonuje jakoś

ten śpiewek z Afromental ;)
bettie87

Postprzez Naomi1 » 15 lut 2011, o 11:40

Jeju.. jak zobaczyłam urywki jak Kora miażdżyła jakiegoś uczestnika.. masakra.. myślałam, że się odeszło już od takich krytycznych ocen i programy muzyczne stały się bardziej rozrywkowe ale widać niektórzy potrzebują jeszcze zaistnieć..
Naomi1

Postprzez Naomi1 » 18 lut 2011, o 15:07

Korę cenię za jej głos, ale jak są z nią jakieś rozmowy czy wywiady to od razu gaszę tv ;)
Naomi1

Postprzez bettie87 » 19 lut 2011, o 11:11

Naomi1 napisał(a):Korę cenię za jej głos, ale jak są z nią jakieś rozmowy czy wywiady to od razu gaszę tv ;)

No ja podobnie.. Całkiem lubiłam jej kawałki w Manaam, ale jak zaczyna głosić te swoje "mądrości" w wywiadach to lepiej nie słuchać.. :)
bettie87

Postprzez Mfanka » 20 lut 2011, o 21:17

Kora jest gwiazdą więc może sobie pozwolić na swoje "mądrości" ;)
Mfanka

Postprzez bettie87 » 25 lut 2011, o 09:49

Mfanka napisał(a):Kora jest gwiazdą więc może sobie pozwolić na swoje "mądrości" ;)

sobie może, tylko po co się nimi dzieli? :p
bettie87

Postprzez przemek » 12 mar 2011, o 12:02

Skład ok. poza ,,kora,,której mądrości ,,powalają,, a tak poza tym,ta pani która wytyka innym ubiór i wygląd sama powala SWOIMI ŻÓŁTYMI ZĘBAMI!!!!
przemek

Postprzez casis » 12 mar 2011, o 19:38

bettie87 napisał(a):
Naomi1 napisał(a):Korę cenię za jej głos, ale jak są z nią jakieś rozmowy czy wywiady to od razu gaszę tv ;)

No ja podobnie.. Całkiem lubiłam jej kawałki w Manaam, ale jak zaczyna głosić te swoje "mądrości" w wywiadach to lepiej nie słuchać.. :)

kora to totalny nie wypal a nawet ogromna porazka tego programu
nie ma nic do powiedzenia , to juz chyba edyta gorniak lepiej wypadla
casis

Następna strona

Powrót do Tylko muzyka - Must be the music