Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

O serialu Rodzinka.pl online

Serial komediowy, który żartobliwymi scenkami komentuje i puentuje problemy współczesnej rodziny.

Re: O serialu Rodzinka.pl

Postprzez Marlena » 28 kwi 2011, o 15:13

tatuś napisał(a):Żeby to chociaż był serial edukacyjny ! Młodzi rodzice nie powinni się wzorować na bohaterach tego gniota,ani to śmieszne ani ciekawe.Przewiduje rychly upadek.

ale skądś jest ten ich ewenement, że osiągnęli takie rekordy...
ale również jest to dla mnie denny serial i mam nadzieję, że na tym sezonie się skończy..
Marlena

Postprzez kokoszka » 25 maja 2011, o 13:41

Witam!początkowo oglądałam ten serial,jednak muszę stwierdzić ,ze jest do niczego!jak te dzieciaki odnoszą sie do rodzicow!zero obowiązkow w domu,brak szacunku i do tego najlepiej płacic mlodym za wszystko!super metody wychowawcze!niezłe pokolenie wyrośnie......
kokoszka

Postprzez przemo » 30 mar 2012, o 04:52

Jeśli mogę mieć wpływ na ramówke TVP, to proszę o zdjęcie tego serialu. Nie życzę sobie edukowania moich dzieci w ten sposób tzn. przez poprawne politycznie, trendziarskie i niekoniecznie mądre tematy. Nie tak wyobrażam sobie misję telewizji opłacanej z abonamentu. Jeśli takie są cele to ja za to nie płacę. W kwestiach artystycznych uważam podobnie.
Z poważaniem
przemo

Postprzez Boby » 26 kwi 2012, o 13:25

Serial ten jest chyba najlepszym polskim serialem, w którym można się pośmiać.
[url]http://top-ogloszenia.net/Ogloszenia-Towarzyskie-15[/url]
Boby

Poprzednia strona

Powrót do Rodzinka.pl