Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

Nowy styl serialu online

Serial opowiada o losach personelu i pacjentów szpitala w fikcyjnym podwarszawskim miasteczku Leśna Góra.

Nowy styl serialu

Postprzez Leiria » 25 mar 2011, o 07:59

Jestem rozczarowana nowym stylem serialu "Na dobre i na złe". Uważam, że są nudne, o wiele bardziej interesujące były starsze odcinki, kiedy to problemy pacjentów i lekarzy były traktowane w sposób indywidualny, były przedstawione od strony nie tylko medycznej, ale i emocjonalnej, uczuciowej . Brakuje mi dawnego stylu, aktorów. Serial stał się upodobnieniem do serialu Dr House, a przecież to już znamy!!! Dawne odcinki były wyjątkowe!!! SZKODA!!!
Leiria

Re: Nowy styl serialu

Postprzez Mfanka » 25 mar 2011, o 09:47

Ja bym nie porównywała dr Hausa do "Na dobre i na złe". Po pierwsze, drugiego Hausa nie ma i nie będzie. Jest to zupełnie inne spojrzenie na medycynę i drugiego takiego charyzmatycznego aktora u nas nie znajdziesz ;) A po drugie, pomysły tak ciekawe, że nie ma porównania do naszego serialu.
A co do "Na dobre i na złe" kiedyś był mdły ten serial (od patrzenia można było dostać głębokiego stanu depresyjnego, tak CI lekarze się roztkliwiali nad pacjentem), a teraz jest bardziej "życiowo". Natomiast dawniej podobały mi się wątki i aktorzy, których już nie ma..
Mfanka

Re: Nowy styl serialu

Postprzez Marlena » 19 kwi 2011, o 16:55

ja raczej od początku byłam tym rozczarowana ;)
i Mfanka ma rację, nijak ma się on do dr House'a
To tak jakby porównać Ojca Mateusza do Monka ;)

Ostatnio przesunięty w górę 19 kwi 2011, o 16:55 przez: Anonymous.
Marlena

Powrót do Na dobre i na złe