Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

Newsy online

Serial opowiada o losach personelu i pacjentów szpitala w fikcyjnym podwarszawskim miasteczku Leśna Góra.

Newsy

Postprzez Naomi1 » 24 sty 2011, o 11:21

Uwaga! Uwaga! Jakub Burski powróci do Leśniej Góry. :)
http://aleseriale.pl/title,Wielki-powro ... omosc.html
Nie mogę się doczekać kolejnych z nim odcinków. Bardzo mi go brakowało w serialu ;)
Uważam, że Artur Żmijewskim jest bardzo utalentowanym aktorem i w dodatku bardzo przystojnym :) A postać jaką gra jest urocza. Sympatyczny, wrażliwy lekarz, wzorowy ojciec i dobry kolega.
Naomi1

Re: Newsy

Postprzez Marlena » 24 sty 2011, o 20:21

A jak dla mnie gra on zbyt miękką postać... Byłby idealnym gejem :p
Marlena

Postprzez Moniaa » 24 sty 2011, o 21:46

Marlena.. co to za uprzedzenia :o Mam jednego znajomego geja i jest naprawdę fantastycznym człowiekiem. Poza tym nie widac po nim, że ma taką orientację.. wiele kobiet się za nim ugania..
Jakub Burski może nie jest typem macho. Ale z tym swoim niewielkim zarościkiem i dobrotliwym spojrzeniem jest bardzo sypatyczny. Chętnie bym się z nim umówiła ;)
Moniaa

Postprzez Magic » 26 sty 2011, o 14:20

Upsss, chyba założyłam podobny wątek, ale wcześniej tego nie widziałam. i ja się bardzo cieszę , że Kuba wróci. Ja bardzo lubię tę postać w serialu.
Magic

Postprzez bettie87 » 26 sty 2011, o 19:04

Moniaa napisał(a):Jakub Burski może nie jest typem macho. Ale z tym swoim niewielkim zarościkiem i dobrotliwym spojrzeniem jest bardzo sypatyczny. Chętnie bym się z nim umówiła ;)

on nawet bez zarostu tak wygląda ;)
umówić bym się pewnie nie umówiła, ale na pewno byśmy się polubili ;)
bettie87

Postprzez Marlena » 26 sty 2011, o 19:39

Moniaa napisał(a):Marlena.. co to za uprzedzenia :o Mam jednego znajomego geja i jest naprawdę fantastycznym człowiekiem. Poza tym nie widac po nim, że ma taką orientację.. wiele kobiet się za nim ugania..

Ależ źle mnie zrozumiałaś.. :p
Ja nie mam nic przeciwko gejom czy lesbijkom ;)
tylko skomentowałam z kim mi się kojarzy :p
a co do tych pierwszych, nie od dziś wiadomo, że najfajniejsi faceci są zajęci.. - przez innych facetów ;)
Marlena

Postprzez Mfanka » 26 sty 2011, o 21:31

Ach.. te stereotypy.. ;p Zauważyłam, że niektóre seriale starają się je łamać.. Geje mają uczucia i kochają tak jak wszyscy :)
Uwielbiam Żmijewskiego zwłaszcza w Ojcu Mateuszu.. mam nadzieję, że nie zaniedbana jednego serialu dla drugiego .. ;)
Mfanka

Powrót do Na dobre i na złe