Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

Molestowanie online

Opowieść o poszukiwaniu szczęścia. Tego szczęścia szuka zarówno młode pokolenie, które próbuje wybrać własną życiową drogę, jak i ich rodzice, którzy muszą odnaleźć się w nowej rzeczywistości.

Molestowanie

Postprzez Naomi1 » 3 lut 2011, o 10:22

Ale mnie denerwuje ten wykładowca.. takiego to powinni powiesić za pewną część ciała.. może by się nauczył ;)
mam nadzieję, że policjant pomoże i wywalą go z uczelni..
Naomi1

Re: Molestowanie

Postprzez Moniaa » 3 lut 2011, o 21:41

Niestety studia to państwo w państwie, a wykładowcy czują się wielkimi panami i władcami. W zasadzie takie są realia, żaden student nie wygra z wykładowcą tylko jeszcze będzie miał przerabane.
Moniaa

Postprzez Mfanka » 4 lut 2011, o 12:50

Stare zbereźniki te niektóre chłopy.. Powinni go natychmiast usunąć z uczelni
Mfanka

Postprzez Marlena » 15 lut 2011, o 10:03

Moniaa napisał(a):Niestety studia to państwo w państwie, a wykładowcy czują się wielkimi panami i władcami. W zasadzie takie są realia, żaden student nie wygra z wykładowcą tylko jeszcze będzie miał przerabane.

I później taki student robi mgr, zaczyna pracować na uczelni i mści się za wszystkie lata upokorzeń i błędne koło :)
Niekiedy mi się wydają, że ci co mają tylko mgr na uczelni, to z takich pobudek właśnie tam trafili :)
Marlena

Powrót do Barwy szczęścia