Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

Michał Szpak online

"X-Factor" to muzyczny program w którym poszukiwani się ludzie obdarzeni talentem wokalnym.
Regulamin działu
X Factor powstał w Wielkiej Brytanii i zastąpił nadawany wcześniej Pop Idol. Obecnie program nadawany jest w kilku w różnych krajach, a od 2011 również wchodzi do Polski. W X Factor udział piosenkarze pop, którzy są oceniani przez trzy lub czteroosobowe jury.

Nagrodą dla zwycięzcy show jest zazwyczaj nagranie własnej płyty. Polską wersję programu przygotowuje telewizja TVN. W jury zasiądzie Czesław Mozil, Maja Sablewska oraz Kuba Wojewódzki.

Dotychczas członkami jury byli m.in.: Simon Cowell, Cheryl Cole, Sharon Osbourne, Dannii Minogue, Geri Halliwell, Katy Perry czy też Nicole Scherzinger.

Startujący podzieleni są na cztery grupy (lub czasem trzy):
- grupy wokalne (włączając duety)
- chłopaki w wieku od 16 do 24 lat
- dziewczyny w wieku od 16 do 24 lat
- piosenkarze w wieku powyżej 25 lat

„The X Factor” podzielony jest na cztery poziomy:
- castingi (pierwszy z producentami, drugi z jury)
- boot camp (dalsza selekcja)
- wizyty w domach jurorów (wybór finalistów)
- finałowe live show

Re: Michał Szpak

Postprzez kasia_raw » 9 cze 2011, o 12:56

Michał dla mnie to Ty Jesteś wygranym prog. X Factor - takiej osobowości indywidualnej jaką Ty jesteś - nie ma!!!!Iza to wielkie Bravo oraz Ukłon w Twoją stronę! A Polakami zazdrośnikami wcale się nie przejmuj!
P.S wydaj jakąś płytę abym mogła mieć "SZPAKA W DOMU I AUCIE.... " :)
kasia_raw

Postprzez ala » 14 cze 2011, o 11:27

edyta napisał(a):michalina zalosna jestes! Inteligencja nie tryskasz jak masz taka opinnie na temat ludzi wogole to zal cie za dupe sciska ze niedorastasz do piet Szpakowi! Gdyby byl taki cienki to nie zajalby 2miejsca! Czyli jednak ktos musial glosowac na niego! Co?

taa ktoś musiał. pewnie takie barany jak on
ala

Postprzez Michalina » 14 cze 2011, o 11:29

Misia napisał(a):
Michalina napisał(a):hahaha :D:D bardzo sie ciesze, ze ten program wygral ktos z prawdziwym talentem i prawdziwa osobowoscia a nie jakis zmanierowany dzieciaczek co mu mamucia pewnie miesko kroi. transwestyta nie powinien stawac na polskiej scenie. jest jednak sprawiedliwosc. Michale bardzo ciesze sie z tego, ze nie wygrales niech da Ci to do myslenia pajacu

michalino bardzo się cieszę, że mogę napisać twoje imię z małej litery. Nie zasługujesz na nic więcej. Chciałabym usłyszeć twój "śpiew". Rozumiem, że masz talent w tym kierunku i dlatego pozwalasz sobie zabrać głos w tym temacie... :lol:

kazdy kto na niego glosowal "zabral glos w tym temacie", wiec rozumiem, ze kazdy czlowieczek, ktory zaglosowal na takie cos potrafi spiewac i ma niezwykly talent?
uwazam, ze ten transwestyta ma glos, lecz psuje kazda piosenke jakiej sie dotknie poprzez swoje interpretacje ich... nie przekonuje mnie to do niego...tym bardziej jego wyglad, poprzez ktory nawet nie widac czy to facet czy laska:)
Michalina

Postprzez kruszyna » 16 cze 2011, o 19:11

Chcecie lepiej poznać Michała Szpaka i zadać mu pytanie, na które odpowie w wywiadzie ?
Zapraszamy na nasze forum artystyczne, gdzie możecie pytać o co tylko chcecie,a Wasz idol odpowie już niebawem

artystyczne.edusiec.pl/Michal-Szpak-odpowie-na-Twoje-pytania
kruszyna

Postprzez rocky » 4 wrz 2011, o 19:09

Może i ładnie spiewa ale wygląda jak pedałek,wcale faceta nie przypomina ubiera sie jak gej
rocky

Postprzez robert » 12 wrz 2011, o 09:44

nigdy nie myslałem ze ten świat będzie tak pojebany żeby zwrócić uwagę na jakiegoś szpaka czy coś ??? kurwa ten świat schodzi na psy !!! a ten szpak niech wypierdala do afryki tam znajdzie kolegów swojego pokroju czyli pizdy :)))
robert

Postprzez lion3 » 16 paź 2011, o 19:12

nienawidze szpaka zachwuje sie jak pedalek maluje se paznokcie i wogole a wiadomo co z takimi ludzmi sie powinno robic ,.
lion3

Postprzez lion3 » 10 lis 2011, o 19:37

walic po ryju i nic wiecej ,jest dla mnie pedalem i niczym wiecej
lion3

Postprzez szczery » 16 gru 2011, o 03:10

ja tego osobnika ujrzałem kilka razy w telewizji jak sie wypowiadał mam szacunek do gejów lesbijek przekształcania płci ale ty Michale dla mnie jesteś totalnym i bezdennym szarym jak papier toaletowy pajacem który za 5 minut w telewizji zrobi wszytko i twój styl który czujesz jest tylko byś zatrzymał się jak najdłużej w tv jeśli to się stanie to polska spada na psy pozdrawiam
szczery

Postprzez jasia » 30 sty 2012, o 13:18

mysle ze jest spoko
jasia

Poprzednia strona

Powrót do X Factor TVN