Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

Który serial lepszy? online

M jak miłość to opowieść o trzypokoleniowej(dziś już czteropokoleniowej) rodzinie Mostowiaków, ich codziennym życiu, problemach, zmaganiach z przeciwnościami losu, sukcesach i porażkach.

Który serial lepszy?

Postprzez Naomi1 » 23 sty 2011, o 18:12

Który serial jest według Was najlepszy? Niektóre seriale lecą w tej samej porze jak Na wspólnej i Barwy szczęcia i trudno jest się na jakiś zdecydować. Osobiście jestem fanką Barw szczęścia i M jak miłość. Ciekawi mnie również serial Prosto w serce, gdyż uwielbiam Anię Muchę, przez niektórych tak krytykowaną..
Naomi1

Re: Który serial lepszy?

Postprzez bettie87 » 23 sty 2011, o 20:08

Ogólnie z tych podanych to chyba najbardziej odpowiadają mi Barwy szczęścia, wydają mi się bardziej życiowe.. Niemniej jednak,
jeśli nie chce się dołować, a rozerwać, to czasem zdradzam seriale na rzecz Dwóch i pół, który to serial leci na Comedy Central :p
bettie87

Postprzez Marlena » 24 sty 2011, o 19:55

Zdecydowanie M jak miłość!.. Oglądam go od początku, od pierwszego odcinka (i prawie każdy oglądam) i jakoś zżyłam się z bohaterami :) Jak jest jakaś kłótnia/zdrada czy inny charakterystyczny motyw, z niecierpliwością wyczekuję kolejnego odcinka i z zapartym tchem czekam co dalej.. Najgorzej jak przychodzi czekać ponad tydzień, to nie wiem co z sobą wtedy robić.. :p
Marlena

Postprzez Moniaa » 24 sty 2011, o 21:58

Oba seriale lubię chyba po równo. W końcu ta sama matka - Ilona Lepkowska ;) W obu serialach coś mi przeszkadza, denerwuje. Barwy są bardziej życiowe, a z kolei w M jak miłość jest dużo miłości, przyjaźni i pozytywnych uczuć ;) Jak jestem zdołowana to Barwy szczęcia pogłębiają moją chandrę
Moniaa

Postprzez Black_Swan » 26 sty 2011, o 04:16

Wszystko jedno. Flaki z olejem.
Edit:
Chociaż jak mówiłam - barwy szczęścia dają się znieść.
I. was. perfect.
Black_Swan

Postprzez Kathy » 26 sty 2011, o 04:24

Black_Swan napisał(a):Wszystko jedno. Flaki z olejem.
Edit:

Napisałam Ci PW.
Podaj jakieś argumenty, tak to sobie może mówić każdy i to na każdy temat - a nic z tego nie będzie wynikać. Jaki to ma wg Ciebie sens?
Jeśli uważasz że serial jest niedobry, powiedz dlaczego. A jeśli tak jak piszesz - nie oglądałaś go, nie masz zadnych podstaw do oceniania go.
Kathy

Postprzez Black_Swan » 26 sty 2011, o 04:31

Kathy napisał(a):
Edit:

Napisałam Ci PW.
Podaj jakieś argumenty, tak to sobie może mówić każdy i to na każdy temat - a nic z tego nie będzie wynikać. Jaki to ma wg Ciebie sens?
Jeśli uważasz że serial jest niedobry, powiedz dlaczego. A jeśli tak jak piszesz - nie oglądałaś go, nie masz zadnych podstaw do oceniania go.

Proszę bardzo:
1. Bohaterowie są niezaradni
2. 2 miesiące i 30 odcinków zajmuje im dojście do oczywistych wniosków
3. Nie robią w życiu nic ciekawego poza wzajemnym zdradzaniem się
4. Są nudni
5. Przytrafiają im się nieprawdopodobne rzeczy
6. Nie zachowują się tak jak normalny człowiek zachowałby się w takiej samej sytuacji
7. Są nudni wręcz kosmicznie.

Mam wymieniać dalej, czy tyle Ci wystarczy?
I. was. perfect.
Black_Swan

Postprzez Kathy » 26 sty 2011, o 04:39

Black_Swan napisał(a):
Kathy napisał(a):
Edit:

Napisałam Ci PW.

Proszę bardzo:
4. Są nudni
6. Nie zachowują się tak jak normalny człowiek zachowałby się w takiej samej sytuacji

Mam wymieniać dalej, czy tyle Ci wystarczy?

To nie są żadne argumenty. A prawdziwi ludzie nie bywają niezaradni? Nigdy? Zawsze są genialni i od początku wiedzą jak wszystko powinno być zrobione? Prowadzisz pewnie fascynujące życie rodem z filmów o Jamesie Bondzie a w przerwach pomiędzy wyprawą na Madagaskar a mistrzostwami świata w scrabble przeglądasz forum o serialach. Jasne.

Pewnie zapomniałam dodać, że chodziło mi o sensowne argumenty prawda?
Poza tym dobranoc na dziś mam dość.
Kathy

Postprzez Naomi1 » 26 sty 2011, o 11:44

Proszę bardzo:
4. Są nudni

Jak dla mnie takie też jest życie..
Jak to było w jednej reklamie życie nie przysparza nam tylu emocji i dreszczyku.. ;)
Być może, dlatego kobiety lubią oglądać seriale, bo ich bohaterki/bohaterzy są tak bardzo podobni do nas.. ;)
Naomi1

Postprzez Magic » 26 sty 2011, o 13:20

Ja przepadam za 39 i pół. Mimo , iż już nie jest emitowany, to ja często powracam do niektórych odcinków. Mamuśki na Polsacie też dla mnie kultowym serialem były. O fali zbrodni nie można zapomnieć.
Magic

Następna strona

Powrót do M jak miłość