Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

Kto wygra X-factor? online

"X-Factor" to muzyczny program w którym poszukiwani się ludzie obdarzeni talentem wokalnym.
Regulamin działu
X Factor powstał w Wielkiej Brytanii i zastąpił nadawany wcześniej Pop Idol. Obecnie program nadawany jest w kilku w różnych krajach, a od 2011 również wchodzi do Polski. W X Factor udział piosenkarze pop, którzy są oceniani przez trzy lub czteroosobowe jury.

Nagrodą dla zwycięzcy show jest zazwyczaj nagranie własnej płyty. Polską wersję programu przygotowuje telewizja TVN. W jury zasiądzie Czesław Mozil, Maja Sablewska oraz Kuba Wojewódzki.

Dotychczas członkami jury byli m.in.: Simon Cowell, Cheryl Cole, Sharon Osbourne, Dannii Minogue, Geri Halliwell, Katy Perry czy też Nicole Scherzinger.

Startujący podzieleni są na cztery grupy (lub czasem trzy):
- grupy wokalne (włączając duety)
- chłopaki w wieku od 16 do 24 lat
- dziewczyny w wieku od 16 do 24 lat
- piosenkarze w wieku powyżej 25 lat

„The X Factor” podzielony jest na cztery poziomy:
- castingi (pierwszy z producentami, drugi z jury)
- boot camp (dalsza selekcja)
- wizyty w domach jurorów (wybór finalistów)
- finałowe live show

Kto wygra X-factor?

Postprzez bettie87 » 25 sty 2011, o 16:25

Jak obstawiacie, kto wygra ten nowy program? ;)
Jak się skończy, zobaczymy, czy ktoś miał przeczucie, wszystko na piśmie ;)
Ja obstawiam, że znajdzie się jakaś 16 latka, na granicy wiekowo i zachwyci wszystkich swoich głosem, mówię to ja, wróżbitka Beata :p
bettie87

Re: Kto wygra X-factor?

Postprzez Naomi1 » 25 sty 2011, o 17:43

Bardzo możliwe, albo wygra jakiś człowiek z passsją, który ujmie wszystkich swoim występem :) Boję się, że po zwycięstwie tej małej w Mam Talent rodzice będą wypychali swoje pociechy i zmuszali do wystąpień. A dziecko jest przecież narażone na dużą traumę i jakieś nieudane wystąpienie może rzutować na całe jego życie. Żal mi dzieci, którzy mają za bardzo ambitnych rodziców.
Naomi1

Postprzez Kathy » 26 sty 2011, o 02:24

Nie wydaje mi się, żeby w wieku 15-16 lat chodziło o presję rodziców. W tym wieku górę biorą raczej ambicje dziecka.
Ale.. Nie wiem, może wy orientujecie się lepiej, ale co z tymi wszystkimi zwycięzcami? Jakos nie potrafię sobie przypomnieć nikogo w miarę rozpoznawalnego kto zrobiłby jakąś spektakularną karierę po występie w tego typu konkursach. Może poza Kelly Clarkson, którą kojarzę ale chyba nie słyszałam żadnej jej piosenki.
Kathy

Postprzez Marlena » 26 sty 2011, o 20:01

Kathy napisał(a):Nie wydaje mi się, żeby w wieku 15-16 lat chodziło o presję rodziców. W tym wieku górę biorą raczej ambicje dziecka.
Ale.. Nie wiem, może wy orientujecie się lepiej, ale co z tymi wszystkimi zwycięzcami? Jakos nie potrafię sobie przypomnieć nikogo w miarę rozpoznawalnego kto zrobiłby jakąś spektakularną karierę po występie w tego typu konkursach. Może poza Kelly Clarkson, którą kojarzę ale chyba nie słyszałam żadnej jej piosenki.

Janosz, Brodka, lo27... większość dzieciaków się niestety wypala..
za duża presja.. inne obowiązki.. słomiany zapał..
jedynie chyba Kukulska się trzyma tak estrady od małego ;)
..Puszek okruszek.. :)
Marlena

Postprzez Moniaa » 26 sty 2011, o 22:20

Uważam, że dzieci powinny występować w swoich programach i rywalizować z rówieśnikami (Od przedszkola do Opola itd.). Prawdziwy talent i tak się wyłoni, a takie dziecko popychane przez rodziców traci dzieciństwo i w dodatku często nie radzi sobie z emocjami.. a artysta powinien być przede wszystkim dojrzały. Gdy nie jest dojrzały jego piosenki i wykonania brzmią nieszczerze..
JA swoich dzieci nigdy bym nie zmuszała do brania udziału w takich programach, a gdyby któreś chciało najpierw zasięgnęłabym opinii ekspertów (pedagogów, psychologów, nauczycieli muzyki - czy rzeczywiście talent itp.) jak z dzieckiem postępować i pomóc.
Moniaa

Postprzez Kasiula » 30 sty 2011, o 12:06

Powinni wcześniej ten program na antenę wprowadzić, wtedy tyle nie było by śpiewających osób w Mam Talent. Z kolei ciekawe, czy jakaś znana twarz , która nie wygrała Mam Talent zgłosi się do tego programu ?
Kasiula

Postprzez Mfanka » 30 sty 2011, o 13:01

trochę jest to drażniące.. ciągle te same osoby próbują swoich sił.. przez to program trochę traci.. Musiałyby to być jakieś super fajne wykonania, żebym się przekonała do kogoś, kto był wcześniej i nie doszedł np. do finału..
Mfanka

Postprzez Munez » 8 maja 2011, o 13:04

Gienek Loska mogłby wygrać i Michał Szpak ale ja stawiam na Gienka Loske 8-)
Munez

Postprzez kinga » 8 maja 2011, o 20:13

mam nadzieję, ze Genek. Życzę Mu tego i nam wszystkim. Po za Nim w ścisłym finale chciałabym widzieć Szpaka i Dziewczyny...
kinga

Postprzez perła » 9 maja 2011, o 12:01

Mam nadzieję, że Gienek Loska. :D
perła

Następna strona

Powrót do X Factor TVN