Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

krajobraz w Pierwszej Miłości online

Akcja dzieje się we Wrocławiu. Głównymi bohaterami są Marysia i Paweł, których miłosne perypetie napędzają fabułę.

krajobraz w Pierwszej Miłości

Postprzez Naomi1 » 25 sty 2011, o 17:38

Bardzo mi się podoba krajobraz w Pierwszej miłości. Wiecie, że sceny kręcone są we Wrocławiu w m.in. w Ogródzie Japońskim, Parku Szczytnickim, Ogródzie Botanicznym i Placu Solnym. Mamy piekną przyrodę i twórcy filmów i seriali mogliby to częściej wykorzystywać. Z kolei w M jak miłość ukazany jest wspaniały obraz wsi spokojnej, wsi wesołej jak to pięknie ujął polski pisarz :)
Naomi1

Re: krajobraz w Pierwszej Miłości

Postprzez Kathy » 26 sty 2011, o 02:26

Naomi1 napisał(a):Bardzo mi się podoba krajobraz w Pierwszej miłości. Wiecie, że sceny kręcone są we Wrocławiu w m.in. w Ogródzie Japońskim, Parku Szczytnickim, Ogródzie Botanicznym i Placu Solnym. Mamy piekną przyrodę i twórcy filmów i seriali mogliby to częściej wykorzystywać. Z kolei w M jak miłość ukazany jest wspaniały obraz wsi spokojnej, wsi wesołej jak to pięknie ujął polski pisarz :)

Bo Polska jest piękna - szkoda tylko, że tak rzadko wykorzystują możliwości pokazania jej. Marzy mi się, żeby sceny zaczęły powstawać w jakichś nowych miejscach, a nie tylko ciągle w tych samych - tak byłoby atrakcyjniej nie sądzicie?
Kathy

Postprzez Marlena » 26 sty 2011, o 19:53

a jak dla mnie mogliby się rzucić i coś zagranicą nakręcić.. a nie wszystko najtańszym kosztem.. ;)
Marlena

Postprzez Moniaa » 26 sty 2011, o 22:24

Polska jest wspaniała.. nie rozumiem dlaczego niektórzy wyjeżdżają w góry za granicę (Czechy itp,).. przecież góry granic nie mają i te szczyty i szlaki po Polskiej stronie są piękne i wspaniałe tak jak i po stronie czeskiej.. Mamy cudowne Parki Narodowe, w nich też wiele atrakcji - spływy kajakowe itp. ..
Myślę, że reżyserzy powinni częściej pokazywać piękno naszej polskiej przyrody..
Moniaa

Postprzez Marlena » 29 sty 2011, o 16:57

Moniaa napisał(a):Myślę, że reżyserzy powinni częściej pokazywać piękno naszej polskiej przyrody..

zwłaszcza na tle nielegalnych wysypisk, czy wód (smródków lokalnych) :p
powinno się kształtować świadomość młodego widza ;)
Marlena

Postprzez Kasiula » 30 sty 2011, o 12:35

Oj tam, oj tam :)
Kasiula

Postprzez Mfanka » 30 sty 2011, o 14:06

Tak pod względem dzikich wysypisk prezentujemy się nie najlepiej.. trochę przez to, że jest tak mało koszy na śmieci.. ;)
Ale jak to się mówi: Cudze chwalicie swojego nie znacie.. u nas tez jest ładnie tylko trzeba trochę poszukać i popatrzeć;)
Mfanka

Postprzez Mariusz007 » 3 lut 2011, o 00:30

Ogólnie to bardzo podobają mi się te przejścia pomiędzy różnymi scenami, bo w Nich reżyser ukazuje piękno Wrocławia w dzień jak i w nocy. Co o tym sądzicie ?
Mariusz007

Postprzez EmilkaJ889 » 3 lut 2011, o 01:26

Mariusz007 napisał(a):Ogólnie to bardzo podobają mi się te przejścia pomiędzy różnymi scenami, bo w Nich reżyser ukazuje piękno Wrocławia w dzień jak i w nocy. Co o tym sądzicie ?

Sama mogę przyznać że naprawdę bardzo fajnie to wygląda. :) Nocą bardziej mi się podobają, te światełka i ten mały ruch. Po prostu MIODZIO !!! :)
EmilkaJ889

Postprzez One_Love » 3 lut 2011, o 13:06

Nie tylko te sytuacje są bardzo fajnym widokiem. Bo często zdarza się że w ogóle akcje toczą się w naprawdę fajnych miejscach.
One_Love

Następna strona

Powrót do Pierwsza miłość