Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

Gwiazdy poza serialem online

M jak miłość to opowieść o trzypokoleniowej(dziś już czteropokoleniowej) rodzinie Mostowiaków, ich codziennym życiu, problemach, zmaganiach z przeciwnościami losu, sukcesach i porażkach.

Gwiazdy poza serialem

Postprzez Naomi1 » 26 sty 2011, o 12:52

http://www.swiatseriali.pl/seriale/m-ja ... nId,320018

To dobrze, że gwiazdy pomagają innym, sama jestem trochę z tej branży i wiem, że wszelkie kwesty i zbiórki pieniędzy nie odnosą takiego sukcesy bez pomocy kogoś sławnego i znanego :) Jestem jak najbardziej za! I o takich postawach powinni częściej pisać w internecie, a nie tylko plotki z życia gwiazd typu ten się upił, tamten złapał ją za pośladek..
Naomi1

Re: Gwiazdy poza serialem

Postprzez Magic » 26 sty 2011, o 13:18

Naomi w 100% się z Tobą zgadzam, bo jeśli nas to nic nie kosztuje, a wiele innym biednym , czy chorym możemy pomóc, to czego nie ? Uważam, że "gwiazdy telewizyjne " powinny mieć to na uwadze, i powinny z własnej chęci pomagać bliźnim. Zauważyłam, że kiedy Negral był w szpitalu i czekał na szpik , to Doda bardzo się zajęła działalnością charytatywną. Kupowała misie i odwiedzała dzieci chore na białaczkę w szpitalu. Bardzo pozytywny gest , który na pewno pozostanie na długo w pamięci , nie tylko tych chorych dzieci.
Magic

Postprzez bettie87 » 26 sty 2011, o 16:54

Magic napisał(a): to Doda bardzo się zajęła działalnością charytatywną. Kupowała misie i odwiedzała dzieci chore na białaczkę w szpitalu. Bardzo pozytywny gest , który na pewno pozostanie na długo w pamięci , nie tylko tych chorych dzieci.

A jednocześnie z tego co słyszałam, za występ sylwestrowy zażądała blisko 300tys. zł...
Wątpię czy z tej kwoty coś skapnęło charytatywnie..
To przez sławy myślę mamy tak wysokie średnie wynagrodzenie brutto, bo w rzeczywistości realnie jest 1300 brutto (w zaokrągleniu oczywiście)
To jest dla mnie coś niewyobrażalnego.. Płacić takie kwoty za 4 piosenki...
bettie87

Postprzez Mfanka » 26 sty 2011, o 21:13

I o takich postawach powinni częściej pisać w internecie, a nie tylko plotki z życia gwiazd typu ten się upił, tamten złapał ją za pośladek..

Z jednej strony się zgadzam z powyższym, a z drugiej strony taka medialna działalność charytatywna często jest darmową formą reklamy dla gwiazdy.. Jak ktoś chce dać jakąś sumę pieniędzy albo pomóc nie musi o tym trąbić w każdej stacji i internecie tylko da/pomoże i już.
Mfanka

Postprzez Naomi1 » 27 sty 2011, o 10:01

Poza tym chciałam dodać do tematu, że podoba mi się jak aktorzy, gwiazdy mówią o swoich zamiłowaniach i hobby. Nic tak nie mówi o człowieku jak jego pasje. Człowiek bez nich staje się nieciekawy i bezbarwny.
Tutaj znalazłam artykuł o Damienice Ostałowskiej

http://www.m-jak-milosc.pl/Ciekawostki/ ... wania.html
Naomi1

Postprzez Anka » 31 sty 2011, o 13:16

No psychologia samej siebie jest świetną alternatywą od pracy. Bardzo lubię tę aktorkę, i też jestem studentką prawa, więc jakoś szczególnie jest mi ta postać bliska .
Anka

Postprzez Mfanka » 1 lut 2011, o 10:38

http://aleseriale.pl/title,Aktora-M-jak ... caid=6bb44

Tacy to mają fajnie. Mogą spełniać swoje marzenia i hobby. Ech.. pozazdrościć.
Mfanka

Postprzez Moniaa » 14 lut 2011, o 09:55

Ostatnio czytałam w jednej z gazet o zawiłych perypetiach miłosnych Ostałowskiej.. taka niepozorna, a jej historie to niemal materiał na telenowelę ;)
Moniaa

Postprzez Marlena » 15 lut 2011, o 10:03

Moniaa napisał(a):Ostatnio czytałam w jednej z gazet o zawiłych perypetiach miłosnych Ostałowskiej.. taka niepozorna, a jej historie to niemal materiał na telenowelę ;)

Bo cicha woda brzegi rwie (czy jakoś tak :) )
dlatego nie sądzić po pozorach.. :p
Marlena

Postprzez Naomi1 » 15 lut 2011, o 11:09

To mnie zaskoczyłyście.. myślałam, że w życiu jest taka spokojna, na jaką wygląda..
Naomi1

Następna strona

Powrót do M jak miłość