Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

Czy Wiktoria zostanie wyrzucona z "Wiejskiego Szpitala" ? online

Akcja dzieje się we Wrocławiu. Głównymi bohaterami są Marysia i Paweł, których miłosne perypetie napędzają fabułę.

Czy Wiktoria zostanie wyrzucona z "Wiejskiego Szpitala" ?

Postprzez Mariusz007 » 3 lut 2011, o 00:49

Myślicie że Bartek w końcu się przełamie i wyrzuci Wiktorię ze swojej "Wiejskiej Przychodni" ?
Ta dziewczyna już mnie naprawdę drażni... Zniszczy związek Bartkowi, tylko dlatego że jest siostrą tej głupiej Florkowej... :(
Mariusz007

Re: Czy Wiktoria zostanie wyrzucona z "Wiejskiego Szpitala"

Postprzez EmilkaJ889 » 3 lut 2011, o 01:40

Myślę że tak ! Bartek jest wyraźnie zirytowany, zaskoczony i zasmucony tym pocałunkiem i "miłością" Wiktorii. Na razie zachowuje się jak niedojrzały chłopiec, ale w końcu przejrzy na oczy i wyrzuci tę zołzę na bruk !
EmilkaJ889

Postprzez One_Love » 3 lut 2011, o 13:20

Chyba jednak nie... a jeżeli tak to z pewnością nie za szybko. Bartek jest typem takiego chłopca, który po prostu boi się podjąć porządną decyzję. Nie jest stanowczy, a ta Wiktoria to też niezłe ziółko, także ciężko mu będzie jej się pozbyć.
One_Love

Postprzez Marlena » 4 lut 2011, o 11:43

a ja myślę, że w końcu będą żyli długo i szczęśliwie :p
Marlena

Powrót do Pierwsza miłość