Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

Czy Artur odzyska firmę ojca ? - Wasze opinie... online

Akcja dzieje się we Wrocławiu. Głównymi bohaterami są Marysia i Paweł, których miłosne perypetie napędzają fabułę.

Czy Artur odzyska firmę ojca ? - Wasze opinie...

Postprzez Mariusz007 » 3 lut 2011, o 00:44

Za każdym razem gdy w serialu ukazuje się twarz Artura to nachodzi mnie jedno pytanie...
...Czy Arturowi uda się odzyskać firmę swojego ojca ? - Kulczycki Corporation ?
Widać że się wyraźnie stara, ale czy ma jakiekolwiek szanse z takim zaawansowanym biznesmenem jak Weksler ?
Co o tym sądzicie ?
Mariusz007

Re: Czy Artur odzyska firmę ojca ? - Wasze opinie...

Postprzez EmilkaJ889 » 3 lut 2011, o 01:36

Tak ! Jestem pewna że tak ! Zobaczcie jak sytuacja się rozwija. Stopniowo, krok po kroczu, co odcinek widać że jest coraz bliżej...
EmilkaJ889

Postprzez One_Love » 3 lut 2011, o 13:15

Odzyska, odzyska... Z każdym odcinkiem widać że jest coraz bliżej. Choć trzeba przyznać że zdarzają się też takie momenty że można śmiało powiedzieć że to koniec jego kariery w Kulczycki Corporation...
One_Love

Postprzez ŻanetaJ » 3 lut 2011, o 14:13

Ja też uważam że uda mi się odzyskać Kulczycki Corporation. Coraz bardziej widać że Ci co przeciwko niemu knuli teraz mają dość spore problemy i teraz to Artur knuje przeciwko Nim...
ŻanetaJ

Powrót do Pierwsza miłość