Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

Czemu akurat dzieci? online

Talent - show, w którym wziąć udział będą mogli wszyscy, którzy śpiewają lub grają na czymkolwiek.
Regulamin działu
"Must be the music. Tylko muzyka", to nowy program telewizji Polsat, który poprowadzi Maciej Rock "Program Must be the music. Tylko muzyka" stawia na ludzi uzdolnionych muzycznie, którzy śpiewają lub grają na instrumencie. Stacja szuka zespołów pop, soul, rock, blues ,folk, metal, wokalistów, chórów, orkiestr, instrumentalistów i beatboxerów, czyli wszystkich, których fascynuje muzyka.

Uczestnicy programu mogą wystąpić z własną kompozycją lub coverem.
Program ma stawiać na nowoczesność i nowe media. "Must be the music. Tylko muzyka" to pierwszy talent show, w którym za pomocą Facebooka uczestnicy programu będą zarabiać pieniądze za wykonane utwory. To widz poprzez kliknięcie piosenki swojego ulubionego artysty, daje mu szansę nie tylko na sławę, ale również na wymierne korzyści finansowe.

Na profilu facebook.com/tylkomuzyka, do którego dostęp będą mieć nie tylko zalogowani użytkownicy, będzie można obejrzeć wszystkie występy uczestników, making off-y oraz różne ciekawostki.

Show powstanie na licencji słynnej amerykańskiej firmy Shine International, potentata na rynku mediów, należącej do Ruperta Murdocha.

Czemu akurat dzieci?

Postprzez A bo tak » 17 kwi 2011, o 21:09

Chodzi Mi akurat o odcinek z 16.04.11 ...

przytoczę tutaj wypowiedź Wojewódzkiego!!
a zwłaszcza Little Breaver dlaczego oni przeszli?? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ludzie to są dzieci!! One jeszcze zmianią upodobania, gusta, i za jakieś 10 lat zaczną palić i pić. nie wiadomo co z nich wyrośnie!! ... to co teraz robią to ze zwykłej nudy ... TO SĄ TYLKO DZIECI!! przez to robicie Im jeszcze większy chłam w głowie, niż po pierwszym występie!! nie dość, że jeszcze fałszują, "źle" grają, to jeszcze jakby wygrali, to dopiero byłaby klęska!! POWTARZAM TO SĄ TYLKO DZIECI!!
NIE ROBIĆ IM WODY Z MÓZGU!!

Byli w odcinku lepsi a Wy wybraliście dzieci!
np: Olivka, zajebiście gra na basie, na dodatek vokal też ma dobry, jeszcze plusik, że sama komponuje wszystko!
H.R.A.B.I.A zespół dobry, choć warszafka jest zajebista :D

A Wy wybraliście dzieci ;/
może odrazu zrobimy z nich wielkiego rodzaju gwiazdy, które fałszują ?? głos im się zmieni za 10 lat, i co z tego zostanie?? praktycznie NIC!!
A bo tak

Re: Czemu akurat dzieci?

Postprzez Moniaa » 18 kwi 2011, o 08:32

Niestety dzieciom powinni zabronić występu w takich programach. Przy wyborze ludzie kierowali się chyba tylko emocjami.. inaczej nie jestem tego w stanie zrozumieć.. byli lepsi a wybrali zespół dzieciaków, który w dodatków nie jest jeszcze tak zgrany i tak utalentowany..
Moniaa

Postprzez A Bo tak » 18 kwi 2011, o 10:31

no właśnie, bo fajne bachory wyszły na scenę, uczyli się grać przez 4 miesiące, to trzeba na nich zagłosować ... ;/
ale za to ludzie, którzy siedzą w tym już lata, to jeden wielki chłam??

LUDZIE!! pomyślcie Sobie co te dzieci zrobią jak wygrają??
no chyba raczej nic ... ;/ zdobędą kasę, nagrają płytkę z piosenkami granymi tyle razy, tylko śpiewanymi przez dzieci ... i to będzie koniec ... a za kasę będą chodzić do McDonald-a ...
One nic z tego nie będą miały!! to jeszcze nie ich czas ... będą jak Justin Bimber ... po mutacji wara do sprzątania, bo nic z Ciebie nie będzie!! (no chyba, że zrobią sobie ....)

a dla innych ludzi to wielka szansa na karierę, a Wy tak ją niszczycie!!0
A Bo tak

Postprzez Marlena » 18 kwi 2011, o 13:09

a ja trochę nie rozumiem idei takich programów, bo co to za sens i talent, że ludzie śpiewają czyjeś piosenki...
niech układają własne i to będzie talent..
i tu się zgodzę.. takie dzieci na odgrywaniu cudzych piosenek wygrają, a potem co??
pomysłów na przyszłość brak
Marlena

Postprzez Kamcio » 18 kwi 2011, o 16:58

Dzieciaczki są fajne. Fajnie grają, Little Breaver to według mnie pewne zaskoczenie tego półfinału :D
Kamcio

Postprzez Naomi1 » 19 kwi 2011, o 08:59

Dzieci nie dzieci.. zespół dobry. Dobrze śpiewają i dobrze grają, brakuje im tylko dojrzałości, ale nie dyskryminujmy ich za wiek ;P
Naomi1

Postprzez bettie87 » 19 kwi 2011, o 17:04

Naomi1 napisał(a):Dzieci nie dzieci.. zespół dobry. Dobrze śpiewają i dobrze grają, brakuje im tylko dojrzałości, ale nie dyskryminujmy ich za wiek ;P

a wg mnie Marlena ma rację...
co takie dzieci wniosą?
pewnie nic.. Alicja Janosz, LO27, inni, jakoś się powypalali... mimo, że tak dobrze wystartowali..
bettie87

Postprzez A Bo tak » 19 kwi 2011, o 20:27

ale my ich nie dyskryminujemy!!
tak jak ktoś już tutaj napisał:
ludzie idą tutaj uczuciami:
"OOO!! ale fajne brzdące :), mają po pare latek, a już tak wspaniale grają" choć fałszują jak cholera ...
u dzieci ludzie widzą same plusy ...

u dorosłych same minusy ...:
"Piosenka mi się nie podobała, to nie głosuję na Ciebie"
co ma piernik do wiatraka??
skoro ma dobry głos, to przez to, że wybrał złą piosenkę ma nie przejść??
tak jak Justyna Janosz ... piosenka im się nie podobała, to sędziowie NIE!!
A Bo tak

Postprzez A Bo tak » 19 kwi 2011, o 20:33

na początku program zdawał być fajny ...
potem jak usłyszałem opinie jurorów:
"piosenka którą wybrałaś mi się nie podobała, to głosuje NIE!"
"chyba za dużo McDonalda, NIE"
"nie wyglądasz Mi na gwiazdę, NIE"
"ty to masz ładną buźkę, to TAK" (choć fałszował jak cholera)

KURDE za przeproszeniem skoro ludzie mają zajebiste głosy jak cholera, to na co ich wywalacie??
Na co tutaj odczucia subiektywne?? to ma być MUZYKA, nie wygląd zewnętrzny!!
może odrazu zrobić z tego kolejnego TopModel??
A Bo tak

Postprzez Moniaa » 20 kwi 2011, o 18:09

Zgadzam się z przedmówcą :)
Moniaa

Następna strona

Powrót do Tylko muzyka - Must be the music