Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

Czemu akurat dzieci? online

Talent - show, w którym wziąć udział będą mogli wszyscy, którzy śpiewają lub grają na czymkolwiek.
Regulamin działu
"Must be the music. Tylko muzyka", to nowy program telewizji Polsat, który poprowadzi Maciej Rock "Program Must be the music. Tylko muzyka" stawia na ludzi uzdolnionych muzycznie, którzy śpiewają lub grają na instrumencie. Stacja szuka zespołów pop, soul, rock, blues ,folk, metal, wokalistów, chórów, orkiestr, instrumentalistów i beatboxerów, czyli wszystkich, których fascynuje muzyka.

Uczestnicy programu mogą wystąpić z własną kompozycją lub coverem.
Program ma stawiać na nowoczesność i nowe media. "Must be the music. Tylko muzyka" to pierwszy talent show, w którym za pomocą Facebooka uczestnicy programu będą zarabiać pieniądze za wykonane utwory. To widz poprzez kliknięcie piosenki swojego ulubionego artysty, daje mu szansę nie tylko na sławę, ale również na wymierne korzyści finansowe.

Na profilu facebook.com/tylkomuzyka, do którego dostęp będą mieć nie tylko zalogowani użytkownicy, będzie można obejrzeć wszystkie występy uczestników, making off-y oraz różne ciekawostki.

Show powstanie na licencji słynnej amerykańskiej firmy Shine International, potentata na rynku mediów, należącej do Ruperta Murdocha.

Re: Czemu

Postprzez Mfanka » 20 kwi 2011, o 18:21

Dzieciom też trzeba dać szansę, ale bardziej jednak odpowiednie dla nich są konkursy, gdzie stratują i rywalizują ze sobą inne dzieci. Coś jak "Od przedszkola do Opola" tylko w ulepszonej formule. Obecnie dzieci szybciej dojrzewają trzeba by tworzyć nowe, ulepszone programy dla nich:)
Mfanka

Re: Czemu akurat dzieci?

Postprzez A Bo tak » 21 kwi 2011, o 11:01

a i jeszcze jedno:
po to są robione programy typu:
"od przeczkola do opola"
lub coś w tym stylu np na TVP1 rano lecą takie programy
aby śpiewały tam dzieci ... a więc na co przyjeżdżają do takich programów jak Mam Talent lub Must be the Music??
podobny program to X-Factor, i tam CHYBA dzieci nie mogą ... (bynajmniej jeszcze Ja nie widziałem dzieci)
A Bo tak

Postprzez A Bo tak » 21 kwi 2011, o 11:02

przedszkola*
literówka mała :D
A Bo tak

Postprzez Moniaa » 22 kwi 2011, o 06:22

Tylko te programy dla dzieci typu "Od przedszkola do Opola" od lat prawie się nie zmieniają, a dzieci coraz szybciej dojrzewają. Mógłby rzeczywiście powstać nowy program, który by dostosowano do dzisiejszych czasów ;)
Moniaa

Postprzez bettie87 » 22 kwi 2011, o 13:09

A Bo tak napisał(a):na początku program zdawał być fajny ...
potem jak usłyszałem opinie jurorów:
"piosenka którą wybrałaś mi się nie podobała, to głosuje NIE!"
"chyba za dużo McDonalda, NIE"
"nie wyglądasz Mi na gwiazdę, NIE"
"ty to masz ładną buźkę, to TAK" (choć fałszował jak cholera)

KURDE za przeproszeniem skoro ludzie mają zajebiste głosy jak cholera, to na co ich wywalacie??
Na co tutaj odczucia subiektywne?? to ma być MUZYKA, nie wygląd zewnętrzny!!
może odrazu zrobić z tego kolejnego TopModel??

to jest myśl...!
śpiewający ToplessModel - specjalna wersja dla panów :P
bettie87

Postprzez Marlena » 30 wrz 2011, o 17:35

bettie87 napisał(a):to jest myśl...!
śpiewający ToplessModel - specjalna wersja dla panów :P

niewątpliwie dla Panów by to była atrakcja i większa oglądalność ;)

Ostatnio przesunięty w górę 30 wrz 2011, o 17:35 przez: Anonymous.
Marlena

Poprzednia strona

Powrót do Tylko muzyka - Must be the music