Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

Co zrobilibyście na miejscu Hanki? online

M jak miłość to opowieść o trzypokoleniowej(dziś już czteropokoleniowej) rodzinie Mostowiaków, ich codziennym życiu, problemach, zmaganiach z przeciwnościami losu, sukcesach i porażkach.

Co zrobilibyście na miejscu Hanki?

Postprzez Kathy » 26 sty 2011, o 02:50

Hanka Mostowiak - ona pierwsza przyszła mi na myśl, chociaż właściwie wszystkie serialowe aktorki jak na mój gust wybaczają zbyt wiele swoim mężczyznom. Dla dobra rodziny, małżeństwa, albo żeby uniknąć skandalu znoszą to, czego kobieta nie powinna znosić.
Od momentu pojawienia się pary Hanka-Marek, on fundował jej wybuchy zazdrości, podejrzenia, knuł, okłamywał, ukrywał przed nią różne rzeczy, znowu robił jej awantury, znowu był zazdrosny, a wszystko to z niczego. Gdyby naprawdę zależało jej na uratowaniu tego związku, powiedziałaby stop na długo przed tym, jak ją zdradził.
Nie wiem, może to przez kompleksy spowodowane wychowywaniem się w domu dziecka ale... nie wydaje wam się, że Hanka wybaczyła zbyt wiele?
Kathy

Re: Co zrobilibyście na miejscu Hanki?

Postprzez Naomi1 » 26 sty 2011, o 11:40

Kathy.. zwróć uwagę na to, że w pierwszych odcinkach serialu Hanka była negatywną postacią.. Później dopiero "złagodniała", a teraz jest już "prawdziwym aniołem" ;)
Dla mnie Hanka to bardzo ciekawa postać, zmagająca się z wieloma trudnościami.. wątek Radosza, alkoholizm, historia jej rodziców, itp. Myślę, że wybaczy Mareczkowi, ale trochę jej to zajmie..
Naomi1

Postprzez Magic » 26 sty 2011, o 13:22

Radosz to bardziej Marysia niż Hanka . Z Hanką to różnie bywa, ogólnie ja nie wiem , jakbym się zachowała w takiej sytuacji, ale wiem jedno, zazdroszczę i podziwiam ją za ten stoicki spokój i harmonię. Bardzo pozytywna rola, dobrze obsadzona.
Magic

Postprzez bettie87 » 26 sty 2011, o 16:47

Mnie ulżyło, że rodzina się pogodziła i jest już dobrze... Rodzina to rodzina i powinna się trzymać razem..
Aczkolwiek jak się pojawił wątek romansu Marka to trochę mnie to nie zdziwiło... facet to facet - NIESTETY
bettie87

Postprzez Naomi1 » 27 sty 2011, o 09:48

Radosz to bardziej Marysia niż Hanka

hehe.. tak to już jest jak się nie ma pamięci do nazwisk ;)
Przyznaję, że tyle oglądam seriali (te wymienione na forum i jeszcze więcej ;)) , że czasem mi się myli jaka postać jest, w którym serialu ;) Czy Wy też tak macie?
Naomi1

Postprzez Moniaa » 31 sty 2011, o 11:16

Czasami tak mam.. a zwłaszcza jeśli chodzi o Barwy szczęścia i M jak miłość, bo leci to pod rząd.. starość nie radość ;)
Moniaa

Postprzez Anka » 31 sty 2011, o 13:14

Heheh , każdemu może się zdarzyć, nie ma co się przejmować, tylko baczniej śledzić losy bohaterów :)
Anka

Postprzez Diana » 1 lut 2011, o 08:56

Widać, że Marek teraz się bardzo zmienił, i bardzo mu zależy na Hani, ja bym chyba do niego wróciła, chociaż wiem , ze to na pewno trudna decyzja. Podświadomie hanka i tak zawsze będzie czuła tą zdradę.
Diana

Postprzez Marlena » 15 lut 2011, o 10:06

Diana napisał(a):Widać, że Marek teraz się bardzo zmienił, i bardzo mu zależy na Hani, ja bym chyba do niego wróciła, chociaż wiem , ze to na pewno trudna decyzja. Podświadomie hanka i tak zawsze będzie czuła tą zdradę.

takich rzeczy się tak naprawdę nigdy nie wybacza..
Gdzieś tam zawsze pozostaje ślad..
Jedyne wyjście to eutamnezja ;)
Marlena

Postprzez Naomi1 » 15 lut 2011, o 11:07

Ciekawe jak to wszystko się ułoży.. przecież Marek się teraz leczy.. różnie to może wyjść..
Naomi1

Następna strona

Powrót do M jak miłość