Naomi1 napisał(a):Ciekawe jak to wszystko się ułoży.. przecież Marek się teraz leczy.. różnie to może wyjść..
pewnie wyjdzie..
publiczność lubi te rodzinkę, życzą im jak najlepiej więc pewnie to ułatwią jakoś
Wszystko na temat TV: seriale, programy, wydarzenia
Naomi1 napisał(a):Ciekawe jak to wszystko się ułoży.. przecież Marek się teraz leczy.. różnie to może wyjść..
bettie87 napisał(a):pewnie wyjdzie..
publiczność lubi te rodzinkę, życzą im jak najlepiej więc pewnie to ułatwią jakoś
Naomi1 napisał(a):Niestety na te odcinki nie mogłam patrzeć. Tak bezczelnie ją zdradzał a później nagle wszystko się zmieniło o 360 stopni i zaczął nienawidzić kochankę. Po tych sytuacjach Mareczek stracił w moich oczach. Z resztą, co to za rodzina, która ciągle jest w rozjazdach. Ten tu, ta tam.. szkoda mi tych dzieci. Ale mam nadzieję, że wszystko się skończy happy endem
no i jaki przykład dla dzieci w przeszłości..
Naomi1 napisał(a):no i jaki przykład dla dzieci w przeszłości..
myślisz, że dzieci cofną się w czasie i naprawią błędy rodziców? To byłby porywający wątek
Moniaa napisał(a):Tak to już jest w tych serialach, więcej łez niż szczęśliwych chwil
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości