Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.
M jak miłość to opowieść o trzypokoleniowej(dziś już czteropokoleniowej) rodzinie Mostowiaków, ich codziennym życiu, problemach, zmaganiach z przeciwnościami losu, sukcesach i porażkach.
Dajecie mu jakąkolwiek szansę. Niby Pan mecenas się zmienił, ale jakoś tak czuję, że jakoś Martę opuści Ciekawe jak zareaguje na wieść, że Marta nie może mieć dzieci ?
Uroda nieprzeciętna, inteligentny, ale niestety bardzo niebezpieczny. Strzeżmy się takich facetów.. Czasem nie doceniamy spokojnych, mało wygadanych mężczyzn, a tak naprawdę tacy faceci są później najlepszymi mężami i ojcami. Wiem to ze swojego przykładu
Pewnie wezmą ślub, a on będzie miał na boku inne.. chyba, że Marta zmądrzeje na starość Jak to do swojej mamy parę odcinków wcześniej powiedziała: już jest coraz starsza i szuka faceta odpowiedzialnego, z którym mogłaby się zestarzeć.. a ja od początku myślała, że będzie z doktorkiem
A mi się wydaje, że Marta jest już nieco dojrzalsza i bardziej wie czego chce niż dawniej.. mam nadzieję, że nie wezmą ślubu i fajnie by było jakby się pojawił ktoś nowy, bo doktorek jest już zajęty i po uszy zakochany