Wszystko na temat TV: seriale, programy, wydarzenia
Black_Swan napisał(a):Nasza polska, zrzynająca skąd się da wielka kinematografia, telewizjografia i serialografia może się pochwalić wieloma licencjonowanymi plagiatami zachodnich produkcji, ale TEN serial bije na głowę nawet Modę na Sukces.
W życiu czegoś tak beznadziejnego nie widziałam, i gdybym miała do wyboru - zostać przywiązaną do krzesła i musieć obejrzeć wszystkie odcinki jednym ciągiem, lub mając do wyboru kulkę w łeb, wybrałabym to drugie. I to bez wahania.
Nasza polska, zrzynająca skąd się da wielka kinematografia, telewizjografia i serialografia może się pochwalić wieloma licencjonowanymi plagiatami zachodnich produkcji, ale TEN serial bije na głowę nawet Modę na Sukces.
W życiu czegoś tak beznadziejnego nie widziałam, i gdybym miała do wyboru - zostać przywiązaną do krzesła i musieć obejrzeć wszystkie odcinki jednym ciągiem, lub mając do wyboru kulkę w łeb, wybrałabym to drugie. I to bez wahania.
Black_Swan napisał(a):Nasza polska, zrzynająca skąd się da wielka kinematografia, telewizjografia i serialografia może się pochwalić wieloma licencjonowanymi plagiatami zachodnich produkcji, ale TEN serial bije na głowę nawet Modę na Sukces.
Kasiula napisał(a):Nie porównujmy Pierwszej miłości do Mody na sukces , bo to dwa różne poziomy odcinków , bo ten pierwszy ma dopiero lekko ponad tysiąc, a ten drugi z 3 tysiące chyba
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości