Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

co sądzicie o serialu? online

Akcja dzieje się we Wrocławiu. Głównymi bohaterami są Marysia i Paweł, których miłosne perypetie napędzają fabułę.

co sądzicie o serialu?

Postprzez Mfanka » 24 sty 2011, o 10:42

Moja córka jest zakochana w tym serialu. Młodzi aktorzy i aktorki, wątki miłosne i młodzieżowe.. Mnie ten serial męczy. Trochę wygląda to tak: ten z tamtą, a później z inną. Tutaj planują śluby, później odwołują ;)I to ma być Pierwsz miłość? ;) Kiedyś oglądałam odcienek o pogrzebie jednego z bohaterów, a po tygodniu nieoglądania bohater nagle "ożył". Okazało się, że pogrzeb był zainscenowany.. Taki nieżyciowy ten serial ;)
Mfanka

Re: co sądzicie o serialu?

Postprzez Marlena » 24 sty 2011, o 20:08

A może źle interpretujesz tytuł? :p Pierwsza miłość = pierwszy raz :twisted:
Pierwszy raz z tą, pierwszy z tamtą i wszystko zawarte w tytule ;)
Marlena

Postprzez Moniaa » 24 sty 2011, o 22:14

Oglądałam parę odcinków. Serial jest ok. Nie jest zły. Lubię postać Artura. Nie jest bezbarwny i wiele wprowadza do serialu
Moniaa

Postprzez Black_Swan » 26 sty 2011, o 04:14

Nasza polska, zrzynająca skąd się da wielka kinematografia, telewizjografia i serialografia może się pochwalić wieloma licencjonowanymi plagiatami zachodnich produkcji, ale TEN serial bije na głowę nawet Modę na Sukces.
W życiu czegoś tak beznadziejnego nie widziałam, i gdybym miała do wyboru - zostać przywiązaną do krzesła i musieć obejrzeć wszystkie odcinki jednym ciągiem, lub mając do wyboru kulkę w łeb, wybrałabym to drugie. I to bez wahania.
I. was. perfect.
Black_Swan

Postprzez Kathy » 26 sty 2011, o 04:27

Black_Swan napisał(a):Nasza polska, zrzynająca skąd się da wielka kinematografia, telewizjografia i serialografia może się pochwalić wieloma licencjonowanymi plagiatami zachodnich produkcji, ale TEN serial bije na głowę nawet Modę na Sukces.
W życiu czegoś tak beznadziejnego nie widziałam, i gdybym miała do wyboru - zostać przywiązaną do krzesła i musieć obejrzeć wszystkie odcinki jednym ciągiem, lub mając do wyboru kulkę w łeb, wybrałabym to drugie. I to bez wahania.

Gdyby wprowadzić aż tak restrykcyjne kryteria, pewnie nie byłoby żadnych seriali w ogóle.
Dziesiątki a może nawet setki tysięcy ludzi go lubią, więc kto się myli - oni czy Ty? :p
Kathy

Postprzez Naomi1 » 26 sty 2011, o 11:54

Nasza polska, zrzynająca skąd się da wielka kinematografia, telewizjografia i serialografia może się pochwalić wieloma licencjonowanymi plagiatami zachodnich produkcji, ale TEN serial bije na głowę nawet Modę na Sukces.

Nie bardzo rozumiem osobę, która nie znosi seriali, a wypowiada się na Forum O Serialach.. ;)
Czy to jest jakaś zemsta na żonie za to, że nie pozwala przełączać na inny program, gdy leci serial ;)
Naomi1

Postprzez Marlena » 26 sty 2011, o 19:50

Black_Swan napisał(a):Nasza polska, zrzynająca skąd się da wielka kinematografia, telewizjografia i serialografia może się pochwalić wieloma licencjonowanymi plagiatami zachodnich produkcji, ale TEN serial bije na głowę nawet Modę na Sukces.

a jest jakaś telenowela, którą oglądasz i lubisz? :p
Marlena

Postprzez Kasiula » 30 sty 2011, o 12:27

Nie porównujmy Pierwszej miłości do Mody na sukces , bo to dwa różne poziomy odcinków , bo ten pierwszy ma dopiero lekko ponad tysiąc, a ten drugi z 3 tysiące chyba :)
Kasiula

Postprzez Mariusz007 » 3 lut 2011, o 00:33

Kasiula napisał(a):Nie porównujmy Pierwszej miłości do Mody na sukces , bo to dwa różne poziomy odcinków , bo ten pierwszy ma dopiero lekko ponad tysiąc, a ten drugi z 3 tysiące chyba :)

Dokładnie ! Nie porównujcie Mody na Sukces do Naszej Kochanej Pierwszej Miłości, bo to jest normalnie grzech ! :)
Moda na Sukces to zwykły nudny TASIEMIEC, a Pierwsza Miłość to serial pełen uczuć i scen, które potrafią wywrzeć na widzu prawdziwe emocje.
Mariusz007

Postprzez EmilkaJ889 » 3 lut 2011, o 01:30

Szczerze Wam powiem że jakby tak dogłębniej przeanalizować ten serial to jest już wyraźnie widać mały zalążek mody na sukces.
Dzisiaj zwróciłam uwagę np. na to że każdy spał tam już prawie z każdym. Też to zauważyliście ?
EmilkaJ889

Następna strona

Powrót do Pierwsza miłość