Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

Castingi online

Serial komediowy, który żartobliwymi scenkami komentuje i puentuje problemy współczesnej rodziny.

Castingi

Postprzez Marlena » 24 sty 2011, o 20:39

A słyszeliście o castingach jakie robił Karolak do tego serialu na swoich synów? ;)
Śmiać mi się chciało jak widziałam tą reklamę w TVP :)
Ciekawe, czy dobrze wybrał ;)
Marlena

Re: Castingi

Postprzez bettie87 » 25 sty 2011, o 16:28

Już niedługo się przekonamy o jakości :)
Choć takich wyborów powinni dokonywać specjaliści, psycholodzy...
A tak aktor kieruję się swoją percepcją w ocenie i to wszystko.. nie bierze pod uwagę czynników psychologicznych :)
bettie87

Postprzez Mfanka » 25 sty 2011, o 16:38

Karolak poczuł się jurorem od tego programu muzycznego, co to leciał chyba na dwójce, gdzie w jury zasiadała jeszcze Doda.. ;) Ten program był dla mnie masakryczny. Aktor nieznający się na muzyce oceniał innych śpiewajacych aktorów ;) Nie lubię tego faceta .. wydaje się taki zadufany w sobie.
Mfanka

Postprzez Kathy » 26 sty 2011, o 03:25

Co do Karolaka to przyznaję całkowitą rację.
Do pewnego momentu zdawał sobie sprawę z tego jaki jest i był fajny (np. w Baobabie).
Z jego aparycją może grać tylko idiotów albo bandziorów, a ostatnio (nie bez zdziwienia!) dowiedziałam się, że uważa on siebie za amanta filmowego - w sumie od tego momentu jego zachowanie przestało mi się wydawać głupie, a zaczęło uzasadnione.
No bo jeśli on rzeczywiście tak myśli, to dlaczego mialby sie zachowywac inaczej? Jako bożyszcze kobiecych serc na miarę Clarka Gable'a przecież ma do tego pełne prawo, prawda?
Kathy

Postprzez Naomi1 » 26 sty 2011, o 12:02

Myślę, że trochę nie doceniacie Karolaka..

http://www.plejada.pl/2,15948,news,1,1, ... tykul.html

Światowy aktor.. ;) A swoją drogą my też mamy utalentowanych i ładnych aktorów/aktorki. Oby jak najwięcej pokazywało się ich za granicą i promowało Polskę :)
Warto podać przykład Alicji Bachledy - Curuś. Z kolei rola Olbrychskiego w Salt (u boku Angeliny Jolie) przeszła najśmielsze moje oczekiwania :shock:
Naomi1

Postprzez bettie87 » 26 sty 2011, o 19:27

Naomi1 napisał(a): Z kolei rola Olbrychskiego w Salt (u boku Angeliny Jolie) przeszła najśmielsze moje oczekiwania :shock:

Ja nie widziałam obsady przed obejrzeniem filmu i nie słyszałam plotek...
jak zaczęłam oglądać ten film, to normalnie z krzesła spadłam jak go tam zobaczyłam :p
bettie87

Powrót do Rodzinka.pl