Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

Bartosz Opania co sądzicie? online

Serial opowiada o losach personelu i pacjentów szpitala w fikcyjnym podwarszawskim miasteczku Leśna Góra.

Bartosz Opania co sądzicie?

Postprzez Naomi1 » 25 sty 2011, o 17:53

http://aleseriale.pl/gid,6355,img,22803 ... temat.html
Jak zobaczyłam te zdjęcia to nie mogłam go poznać.. W serialach ma przecież tak różne role przeważnie negatywnych postaci. Może warto by było postawić na "ciepłego Bartka" i dać mu rolę miłego faceta.
Naomi1

Re: Bartosz Opania co sądzicie?

Postprzez Magic » 26 sty 2011, o 14:14

Rzeczywiście nie do poznania tutaj w życiu codziennym na ulicy jest, widać dobrze się maskuje .
Magic

Postprzez bettie87 » 26 sty 2011, o 19:08

a ja patrząc na tytuł najpierw skojarzyłam jego ojca.. :p
i tak czytam i jeszcze nie jarzę.. dopiero jak spojrzałam na zdjęcia.. :p
bettie87

Postprzez ania:) » 4 wrz 2011, o 20:29

miałam okazję raz rozmawiać z Panem Bartoszem, ponad 3 lata temu (kurczę! że to tak dawno było..). jest przesympatycznym i bardzo kulturalnym człowiekiem. mimo, że zmęczony po spektaklu, chciał iść do domu, nie odprawił nas (mnie i mojej rodziny) z kwitkiem, tylko poświęcił kilka minut na miłą rozmowę.
na scenie gwałtowny i nieobliczalny (grał wtedy Raskolnikowa w "Zbrodni i karze"), a po spektaklu spokojny, fajny człowiek :)

Ostatnio przesunięty w górę 4 wrz 2011, o 20:29 przez: Anonymous.
ania:)

Powrót do Na dobre i na złe