Najlepsze darmowe gry online tylko na gry.fm. Najlepsze sennik w Internecie to SennikOnline.pl. Jeśli szukasz tekstów piosenek i najlepszej muzyki to tylko na teksty.net.

Anna Mucha online

Prosto w serce to opowieść o miłości. Główna bohaterka Monika Milewska zarabia na życie jako bokserka. Po poważnej kontuzji musi na kilka miesięcy zrobić przerwę w sporcie.

Anna Mucha

Postprzez Naomi1 » 23 sty 2011, o 18:16

Co sądzicie o Ani? Przez wielu jest bardzo krytykowana, ale według mnie jest dobrą aktorką. Potrafi wcielić się w naprawdę różne postaci. Gra rewelacyjnie :) Polubiłam ją z serialu M jak miłość. Grała tam miłą, sympatyczną dziewczynę, która miała trochę problemów ze swoim ojcem. Myślę, że w serialu Prosto w serce będzie mogła w pełni pokazać swój kunszt aktorski.
Naomi1

Re: Anna Mucha

Postprzez Moniaa » 23 sty 2011, o 19:43

Uważam, że pomysł na serial bardzo dobry. Tego jeszcze nie było w polskich serialach. Ania Mucha w pierwszych odcinkach nie pokazała za dużo, ale myślę, że się rozkręci. To bardzo dobra aktorka. Debiutowała na dużym ekranie, mając 9 lat w filmie Korczak Andrzeja Wajdy. Później niezapomniana rola Danki w filmie Lista Schindlera, inne filmy - Panna Nikt i Chłopaki nie płaczą. Trochę żałuję, że ostatnio robi z siebie bardziej celebrytkę niż aktorkę..
Moniaa

Postprzez Mfanka » 24 sty 2011, o 09:53

NIe przepadam za tą aktorką. Robi z siebie nie wiadomo kogo. W wywiadach jest taka "spokojna" i "fajna". Jest to sztuczne i pozoranckie. A ta ostatnia sesja w Playboyu.. chełpi się nią na każdym kroku.. Kiedy była z Wojewódźkim bardziej ją lubiłam.
Mfanka

Postprzez Marlena » 24 sty 2011, o 20:03

Jakoś nie przepadam za jej postacią w serialu, niemniej jednak prywatnie jako kobieta bardzo mi się podoba.. (nie zrozumcie mnie źle.. :p )
Po prostu sama bym chciała wyglądać tak jak ona.. Jestem pewna, że ma powodzenie i jestem zazdrosna ;) Też bym tak chciała.. Sława, pieniądze (sukienki za 5400zł przecież!) i dostanie każdego chłopa jakiego zechce..
Marlena

Postprzez Magic » 26 sty 2011, o 13:06

Bardzo ładna aktorka i kobieta. Ślicznie zawsze wygląda i się prezentuje, na oficjalnych spotkaniach towarzyskich. Jakoś w tym serialu jej nie widzę. Dzisiaj się dowiedziałam, że główną rolę miała zagrać Olga Bołądź, tylko , że nie chciała przyjąć tej roli.
Magic

Postprzez bettie87 » 26 sty 2011, o 16:02

Magic napisał(a):Bardzo ładna aktorka i kobieta.

Fajne rozróżnienie :)
Aczkolwiek zgadzam się, niekiedy brzydkie kobiety potrafią zostać bardzo ładnie ucharakteryzowane do danej roli,
a później niestety szara codzienność i odwrotnie, ładne grają brzydkie - najlepszy przykład Brzyduli ;)
bettie87

Postprzez Anka » 31 sty 2011, o 13:01

No właśnie. Uważam, że Mucha jest bardzo seksowna teraz, a pamiętam ją jeszcze z roli w serialu "Matki,żony i kochanki" ,wtedy była taka niepozorna, a teraz proszę, na jaką damulkę wyrosła :)
Anka

Postprzez bettie87 » 31 sty 2011, o 17:14

Anka napisał(a):No właśnie. Uważam, że Mucha jest bardzo seksowna teraz, a pamiętam ją jeszcze z roli w serialu "Matki,żony i kochanki" ,wtedy była taka niepozorna, a teraz proszę, na jaką damulkę wyrosła :)

to ona tam grała?!
oglądałam ten serial wieki temu jako dziewczynka jeszcze, ale zupełnie bym jej nie skojarzyła :)
bettie87

Postprzez Diana » 1 lut 2011, o 08:36

Tak , potwierdzam, grała w tym serial córkę jeden z głównych bohaterek :) W okularach chyba grała o ile dobrze kojarzę.
Diana

Postprzez Mariusz007 » 3 lut 2011, o 01:14

Hmn.. Anna Mucha jest jak dla mnie bardzo miłą osobą, jednak czuje do niej jakby taki dystans. Nie wiem dlaczego. Może dlatego że chce być wszędzie i chce wyjść z taką dobrą twarzą. Nie lubię osób które się za dużo "podlizują", a ja uważam że właśnie ona jest taką osobą.
Mariusz007

Następna strona

Powrót do Prosto w serce